La promoció esportiva i els hàbits saludables: CNAB i Technogym col·laboren amb Aspace

El passat dimecres 5 de juliol, els membres de l'Assemblea General i l’Equip Directiu del Club Natació Atlètic Barceloneta (CNAB) i el CEO de Technogym, van visitar les instal·lacions de la Fundació Aspace Catalunya.   

El CNAB participa cada any en el repte mundial de fitness Let's move for a better world, que promou Technogym amb la missió de conscienciar sobre el sedentarisme, la promoció esportiva i els hàbits saludables. Enguany, el Club ha escollit el Servei de Neurorehabilitació i Esport de la Fundació Aspace Catalunya com a entitat beneficiària de la donació de material de fitness, que ajudarà a complementar les activitats assistencials que es duen a terme en el Gimnàs Terapèutic d’Aspace.   

El Club Natació Atlètic Barceloneta i Technogym són entitats sensibilitzades amb la tasca assistencial de la Fundació Aspace Catalunya. Gràcies a aquesta trobada s’inicien noves vies de col·laboració adreçades a la promoció del benestar a través de l’esport adaptat, vetllant per un estil de vida saludable de les persones amb patologies del neurodesenvolupament, paràlisi cerebral i pluridiscapacitat. 

Per la promoció de l'exercici terapèutic des d'una mirada integrada social i sanitària! 

Categoria:
Tecnologia i Rehabilitació
,
Institucional
,
Esport