LA FIGURA D’EN JOAN MIRÓ COM A CENTRE D’INTERÈS A L’AULA

Els nens i nenes del B1 treballem a l’aula a partir de la figura d’en Joan Miró.

El passat mes de febrer els nens i nenes del grup B1 vam anar a la Fundació Miró a fer una visita guiada titulada “El món de Miró”. La guia que ens va acompanyar durant la visita ens va ensenyar un munt de coses sobre la vida d’en Joan Miró i la seva obra.

Durant els mesos de març i abril la figura de Miró ha estat el centre d’interès de l’aula a través del qual hem treballat totes les àrees curriculars. Hem treballat i hem après les formes geomètriques, els colors i els elements que utilitzava en Miró per fer pintures i escultures. Hem treballat també el cos humà a partir del nostre propi cos i les nostres siluetes. I també hem experimentat diferents tècniques plàstiques i ens hem convertit en veritables artistes fent les nostres pròpies pintures i escultures inspirades en els quadres i les obres d’en Miró.

Treballar a través de l’art amb els alumnes estimula les seves possibilitats motrius, sensorials, emocionals, cognitives i comunicatives. Els ajuda també aguanyar confiança en la pròpia capacitat per expressar-se i desenvolupar-la lliurement en la mesura de les seves possibilitats.

Categoria:
Activitats