Juguem tots plegats?

Aquesta setmana us portem tres reptes en un, esteu preparats?

 

Aquí us deixem el primer: com tots i totes sabeu a les terapeutes de l’escola ens encanta experimentar amb diferents textures, olorar i tocar! L’exploració està a l’ordre del dia entre tots nosaltres, ja sigui a nivell visual, gustatiu, tàctil, entre altres.
A l’escola ens agrada molt jugar amb la pintura, explorar amb diferents materials i no podíem perdre l’oportunitat de plantejar fer tot això.
Us proposem un recull d’activitats per tal de gaudir en família. Toqueu, experimenteu i no us oblideu de gaudir! Ah! I en els espaguetis, plastilina, pintura i sorra màgica si hi ha algú es fica les mans a la boca no passa res, ja que els ingredients són tots comestibles!

 

 

Aquí us deixem el segon: aquesta vegada les logopedes us hem preparat un vídeo per poder jugar junts endevinant quina cares estem posant. Us animeu a jugar amb nosaltres???

 

 

I aquí us deixem el tercer: la Cristina, fisio de l'escola i la mare del Ayrton ens mostren com fer mobilitzacions en una col.laboració molt especial de les famílies. Us animeu a seguir-les? Ja ens explicareu quin dels tres reptes proposats és el que més us ha motivat.

Categoria:
Un repte des de casa