Iniciem la participació al projecte "EXPLORADORES DIGITALES"

Comencem la nostra participació al projecte "EXPLORADORES DIGITALES" per evaluar l'accesiblitat a les noves tecnologies. 

Des dels nostres centres d'adults, amb el suport del servei de recursos i tecnologia de suport participarem en un nou projecte relacionat amb les noves tecnologies i l’accessibilitat als dispositius Android, ja siguin tauletes o mòbils.

Es tracta del projecte “Exploradores digitales”, impulsat per la Fundación Vodafone i l’empresa CREA-si, que desenvolupen un programa d’avaluació de noves eines perquè les persones amb mobilitat reduïda també puguin accedir i fer servir aplicacions als seus dispositius.

En el projecte es faran proves d’aquestes noves eines: Ease touch, Ease mouse, Ease joypad i Eva Facial Mouse amb usuaris dels nostres centres per tal d'aportar experiència i millores perquè siguin incloses a la comunitat d'usuaris de Fundació Vodafone. Entre les nostres tasques també ens encarregarem de dissenyar un logo per a les apps i de filmar les proves des del CET i des del taller de video del Centre de Badalona respectivament.

En aquest projecte també participen l'APPC de Tarragona i la Federación Española de Parkinson."

Categoria:
Tecnologia i Rehabilitació