GRACARE, EDUAI, OFF CARR I BATEC, fan realitat el somni del FERRAN

GRACARE, EDUAI, OFF CARR I BATEC, quatre centres especialitzats en productes de suport fan realitat el somni d’en Ferran en participar a la TrailWalker – 2018.

Un cop més ASPACE  participarà el dissabte 14 d'abril de 2018 a les 10h a Olot en la TrailWalker d’Intermon Oxfam, una prova solidària d’ultrafons  que consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones.

ASPACE CAMINA participa per tercer cop amb moltes novetats ! Alguns membres de l’anterior equip amb noves incorporacions i nous reptes !!

La gran novetat és que es formen dos equips i que un dels membres és en  Ferran Ribas, un noi de 32 anys i usuari del C.T.O. Aspace Badalona, que ho farà amb cadira de rodes.

 

En  Ferran  ens descriu el seu testimoni: 

“Mi nombre es Ferran y tengo 32 años. Tengo una enfermedad degenerativa Mitocondrial, es de esas minoritarias que casi nadie tiene. No puedo andar, me cuesta hablar, tengo disfonías, la deglución me cuesta, y encima al ser degenerativa cada año que pasa va a ser peor.

En el centro donde yo voy, ASPACE, hay un grupo de trabajadores que ha hecho 2 años la Trailwalker. Este año se plantean hacerla conmigo en el equipo, la verdad que es una carrera que siempre me habría gustado participar, este año gracias al equipo Aspace Camina puedo hacerla, aunque me tendrán que ayudar a superar los 100km. Para ello tengo que prepararme una silla de ruedas manual, adecuada para competir durante 100km por pistas de tierra y entrenarme físicamente para aguantar unas 30 horas seguidas.

Otra cosa que también me motiva es que es una carrera solidaria, y que participando estamos ayudando a OXFAM INTERMON con sus proyectos hacia África.

Sé que será duro y agotador correr 100 km en 32 horas, pero la causa se lo merece.”

 

Per a poder recórrer els 100 km de la ruta per la Via Verda de Girona,  amb un desnivell positiu: 423m, amb una cota màxima: 593m i pendent màxima positiva: 9.3%, la cadira de rodes d’en Ferran ha hagut de ser adaptada pel trajecte i terreny.

Gràcies a la col·laboració de 4 centres especialitzats en productes de suport i serveis relacionats en Ferran disposa d’una cadira de rodes.

Gràcies a GRACARE en Ferran disposa d’una cadira, gràcies  EDUAI i a OFF CARR la cadira té una cinquena roda i una auxiliar davant per a poder maniobrar millor sobre terreny amb pedra i gràcies a BATEC la cadira disposa de rodes mountan bike.

Gràcies a tots ells, han millorat radicalment la mobilitat d’en Ferran,  amb una cadira innovadora, atractiva i d'alta qualitat que aconsegueixi equiparar la seva mobilitat, i per extensió el seu estil de vida, al d'una persona sense discapacitat.

Moltes gràcies GRACARE, EDUAI, OFF CAR i BATEC !