Fundación Solidaridad Carrefour ens dóna un equipament per a la cardio-protecció dels nens amb paràlisis cerebral.

La Fundación Solidaridad Carrefour va lliurar el passat dia 12 de febrer equipaments tècnics per a la cardio-protecció dels nens i nenes amb paràlisis cerebral de Catalunya a 7 entitats sense afany de lucre, i la Fundació Aspace Catalunya ha estat una d’elles.

L’acte de lliurament va comptar amb la presència del segon tinent d’alcalde de Lleida i regidor de polítiques per als drets de les persones, Sr. Xavier Rodamilans, la presidenta de la FEPCCAT, Sra. M. Mercè Batlle, de la directora de la Fundació Solidaridad Carrefour, Sra. María Cid, i del director general de la Fundació Aspace Catalunya, el Sr. Carles Sanrama entre representants de les altres entitats membres de la FEPCCAT.

Els desfibril·ladors permeten a entitats com la nostra oferir espais més segurs als infants i persones joves ateses a diari, un aspecte especialment rellevant donat que la majoria d’aquest col·lectiu té associats problemes de salut que requereixen d’atenció immediata.

El desfibril·lador lliurat està dissenyat per ser utilitzat per personal no sanitari i és totalment segur: primer analitza el ritme cardíac i, si la descàrrega no està aconsellada, no es produirà malgrat es premi el botó de descàrrega.

Fruit de la implicació i compromís que la companyia manté amb les necessitats dels infants amb discapacitat, la Fundación Solidaridad Carrefour ha posat també a disposició de totes les entitats beneficiàries diverses accions formatives per a l’ús d’aquests equipaments.

 

Categoria:
Institucional