ÈXIT AL CONCERT DE POEMES I CANÇONS

Divendres passat dia 2 juny ASPACE va celebrar el concert de poemes i cançons, inspirat en el llibre “Peces d’un Trencaclosques. Poemes i cançons entre tots”

Més de 500 persones van omplir la carpa de Poble Espanyol en la celebració del concert de poemes i cançons, que van cantar i recitar alguns nois dels centres d’adults d’ASPACE amb una banda de músics i el musicoteraputa de l’entitat, Dani Royo.

El concert ha estat inspirat en el llibre que es va presentar el mateix dia al concert “Peces d’un trencaclosques. Poemes i cançons entre tots”, un llibre de poemes i cançons escrits pels nois dels centres i dissenyat i editat pel Centre Especial de Treball ASPACET. Aquest llibre es pot adquirir ja en els centres d’ASPACE a canvi d’un donatiu de 10 euros.

Aquests poemes plasmaven un tros de vida i de cor de cada noi i noia, i van emocionar tot el públic del concert. Recital de poemes, cançons amb ritme, cançons amb coreografia, llàgrimes d’emoció, i batecs d’alegria... no va faltar de res. Concert memorable.

Donem les gràcies a tots els nois, famílies, treballadors i amics col·laboradors que han fet possible la realització del concert i del llibre. Són aquestes coses les que ens uneixen i ens fan cada dia més grans com a persones.

Gràcies!

Categoria:
Institucional