"En Marxa per la Paràlisi Cerebral" celebrarà a l'octubre la seva sisena edició.

L'actor i presentador Quim Masferrer al costat de Víctor, Seryoga i Pol són aquest any els protagonistes d'aquesta cursa que tindrà lloc el proper 2 d'octubre a Barcelona. Comença el compte enrere!!

La cursa solidària "En marxa per la Paràlisi Cerebral" celebrarà la seva sisena edició el proper 2 d'octubre al barri de Les Corts de Barcelona.

La cursa, organitzada per la Federació Catalana d'Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) del qual estem adherits i IPSEN Pharma que, compta amb dos recorreguts, un de 5 quilòmetres i un altre d'1.

L'any passat van participar 2.100 corredors en l'esdeveniment, que està obert a tots els que vulguin homenatjar "al col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral o altres discapacitats afins i que dia rere dia lluiten per portar una vida el més normalitzada possible".

A més de donar visibilitat i sensibilitzar a tota la societat de la realitat i de les capacitats d'aquestes persones, la cursa solidària també persegueix "reconèixer la tasca de les entitats que treballen en l'atenció, la formació, la defensa dels drets, i la integració social i laboral d'aquest col·lectiu".

El presentador de TV3 Quim Masferrer protagonitza el cartell d'aquest any al costat de tres nens afectats per paràlisi cerebral. Les inscripcions per participar encara no estan obertes.

Tota la informació a  http://cursaenmarxapc.org/