El servei de Lleure i respir inicia les seves activitats

El Servei de Lleure i Respir familiar està destinat a persones amb paràlisis cerebral i altres patologies afins a partir de 16 anys. És un Servei que està en creixement i que any rere any veu com augmenten el nombre d’inscripcions així com l’equip que en forma part.

Ja hem superat l’inici de la tardor i comencem les noves activitats de Grups de Lleure amb més de 50 inscripcions i amb la perspectiva que aquestes augmentin l’any vinent amb l’entrada de nous usuaris als Centres de Poblenou, Badalona i Residència. És per això que aquest any ens plantegem nous reptes, amb monitors que s’incorporen a equips ja consolidats i que aporten idees renovades, per tal de proporcionar als usuaris el suport necessari per a fer gaudir del temps lliure, de la forma més autònoma possible, fomentant la inclusió social.

També comencem les Estades de Respir familiar. Aquest any tenim com a novetat la incorporació de noves instal·lacions, així anirem alternant, segurament, entre l’alberg l’Esplai i l’alberg Pere Tarrés. Aquest fet possibilitarà  variar l’entorn i les activitats,  segons la demanda dels nois i les idees dels professionals, tot i que ens mantindrem amb el mateix equip de monitors d’anys anteriors.

Aquí podeu veure les activitats de LLeure i Respir del mes de Novembre:

https://aspace.cat/ca/que-fem/serveis-comunitaris/servei-de-lleure-i-respir