Jornada per Famílies: DIR ADÉU: AFRONTAR I REFER-SE DE LES PÈRDUES EN PERSONES AMB DISCAPACITAT

  • Inici - Final:18 de gener de 2021
    18 de gener de 2021

Xerrada destinada a totes les famílies d’ASPACE que tenen fills/es o familiars amb discapacitat en edat adulta en els centres d'adults. 

Per tal de garantir la màxima participació de famílies, i ateses les circumstàncies actuals, la xerrada serà telemàtica.

El taller “DIR ADEU: AFRONTAR I REFER-SE DE LES PÈRDUES EN PERSONES AMB DISCAPACITAT ” .

Es realitzarà dilluns 18 de gener de 18 a 20h , a càrrec de la treballadora social i terapeuta familiar Àngels Ponce.

És necessari confirmar la participació al taller enviant un correu electrònic a la treballadora social del vostre centre, (Badalona, Poblenou, Residència o Cdo Montjuïc), indicant el nom i cognom de les persones assistents i de quin usuari/a sou família. La data límit per informar dels assistents és el dia 14 de gener.  

La xerrada està subvencionada pel Departament de Treball, Afers socials i Famílies.  Podeu consultar altres xerrades i tallers familiars, oberts a totes les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual, i organitzades per altres entitats, entrant al web de DINCAT.

Agraïm la vostra participació

---

Sobre la ponència:

“DIR ADEU AFRONTAR I  REFER-SE DE LES PÈRDUES EN PERSONES AMB DISCAPACITAT”

En aquesta xerrada ens acostarem al tema de les pèrdues i la mort a partir de les experiències. Mirarem d'entendre perquè és tan difícil de parlar-ne.

Veurem què és el procés de dol, què significa i per a què serveix. 

Intentarem resoldre els dubtes que pugueu tenir, relatius a com ho viuen les persones amb discapacitat, com podem parlar de la mort amb elles i què els pot ajudar.

Us hi esperem!

Àngels Ponce

https://angelsponce.com/