CONCERT FINAL DE CURS 2015 AL CIM

Un concert únic, amb molta emoció, on tots els nois i noies dels CTO Badalona, CTO Poblenou i Residència ASPACE van fer la seva aparició a l'escenari.

Ahir 17 de juny, els usuaris d'ASPACE, van organitzar el concert de final de curs al poliesportiu del CIM, acompanyats del seu musicoterapeuta, Dani Royo. 

Van cantar cançons apreses i assajades durant l'any, cançons com "Y nos dieron las 10" de Joaquín Sabina o "Te quiero" de Hombre G.

Van assistir familiars, amics i professionals, omplint tota la sala i seguint en tot moment les cançons. Van haver moments molt emocionants i divertits, com quan els músics van cantar i tocar cançons tan conegudes i que mai no passen de moda com ara "A quien le importa" d'Alaska, "En el último trago" de Chavela Vargas, o "Un beso y una flor" de Nino Bravo. Van ser moments on tots els assitents van cantar i gaudir.

D'altra banda, en aquest concert, l'Àngel Aguilar, director tècnic del Centre de Recursos i Tecnologia de Suport, va anunciar el premi que va guanyar ASPACE, dins del concurs de projectes d'ASPACENET en conjunt amb la Fundació Maresme, premi que s'està utilitzant per adquirir tecnologia per fer música adaptada als usuaris d'ASPACE.