Bon Preu entrega un donatiu a ASPACE

Bon Preu entrega un donatiu a ASPACE  per la millora en l’atenció integral de les persones amb paràlisi cerebral.

Aquesta setmana el vicepresident del Grup Bon Preu, Josep Font, ha fet entrega de   2.164,33 € a la nostra entitat . Aquest import és la suma de donatius que persones que disposen de la targeta client Bonpreu i Esclat han fet arribar a la nostra entitat.

L'entrega es va fer el dimarts dia 3 de febrer, a l’Espai del Consum del Grup Bon Preu a Barcelona amb la presència del director general Carles Sanrama, qui va agrair el donatiu. Aquests diners es destinaran a la millora en l’atenció a les persones amb paràlisi cerebral i/o altres patologies del desenvolupament en qualsevol etapa de la seva vida i la de llurs familiars.

Bon Preu és una organització compromesa i implicada amb el desenvolupament del seu entorn i de la societat en general, a banda de pretendre assolir el desenvolupament econòmic de la seva activitat. Per aquest motiu, el Grup destina gran part dels seus esforços a realitzar i col·laborar en activitats i iniciatives ben diverses amb l'objectiu d'implicar-se en el desenvolupament sostenible de la comunitat.

Amb la targeta client de Bonpreu i Esclat, a més d’estalviar en cada compra, ens permet fer donatius a entitats solidàries com la nostra i ajudar a convertir el nostre món en un lloc millor cada dia.

Moltes gràcies a Bon Preu i als seus clients!