ASPACE participa al #GivingTuesday, el dia en què el món s’uneix per donar

#GivingTuesday és el dia 29 de novembre, un dia mundial dedicat a donar i col·laborar amb causes socials.

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. Però sobretot ha de ser el punt de partida per seguir donant i promovent la donació els altres 364 dies de l’any.

Giving Tuesday.cat  és una plataforma on entitats com la nostra hem penjat projectes per tal que els puguem assolir amb els donatius que anem rebent… i sobretot el dimarts 29 de novembre!!

Des d’ASPACE ens sumem a aquesta iniciativa i us convidem a participar en aquest moviment solidari. El projecte amb què ens hi hem sumat busca crear zones de cardio protecció a les instal·lacions d’ASPACE a través de l’adquisició de desfibril·ladors.  

I per fer la teva aportació al nostre projecte ho podeu fer aquí:  http://givingtuesday.cat/projects/necesitamos-mas-proyecto-zonas-cardioproteccion/

Sumem esforços? Gràcies!

El #GivingTuesday va néixer fa quatre anys als Estats Units i ja s’ha estès a 68 països amb més de 36.000 organitzacions participants.

A tot Espanya compta amb el suport de 19 de les principals ONG, fundacions i plataformes de solidaritat. Des del web http://givingtuesday.cat  es poden veure totes les entitats que hi participen amb projectes de tot tipus.

Les donacions ja estan obertes. Així doncs, ja la podeu fer i fer de portaveus als vostres amics i familiars perquè la facin.

Categoria:
Institucional