Aquest any tornarem al #MWC19 gràcies a M4Social.

D'aquí una setmana tindrà lloc el Mobile World Congress i el saló 4YFN.

La Fundació ASPACE Catalunya i la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) presentaran el proper dijous dia 28 de febrer durant el migdia,  tres aplicatius que garanteixen l’accessibilitat digital a persones amb dèficit motriu.

·         Ease Touch aconsegueix que la pantalla tàctil d'un sistema Android respongui adequadament a les possibilitats motrius de la persona permetent elaborar gestos com, per exemple, pessigar per a fer zoom, arrossegar amb precisió, etc.

·         Ease Mouse permet estendre la funcionalitat del punter del mouse d'Android perquè puguin ser executats els gestos més habituals, com arrossegar, pessigar o accedir als botons de sistema.

·         Ease Joystick permet  controlar el mòbil a través de dispositius de jocs com per exemple els joysicks.

Una oportunitat per conèixer tecnologia que pot ser d'utilitat a les persones amb paràlisi cerebral així com també a les entitats.

Enguany, a més, una oportunitat per reivindicar la bona feina de les entitats que s’ocupen de l’atenció a les persones amb paràlisi cerebral i altres trastorns del desenvolupament en innovació, per promoure, entre d'altres, l'autonomia del col·lectiu.

Us esperem el proper 28 de febrer a les 13:30 a l’estand CS40 del recinte firal de Gran Via L’Hospitalet.

Notícies:

https://www.fepccat.org/2019/02/15/fepccat-participara-taula-innovadores-mobile-world-congress/?fbclid=IwAR3fOrYBgEzqu5lsI9MEAwgSpGKaPmE7DxhUAQTyCuycz2NxDXeSVTjhOfU

http://m4social.org/ca/blog/mobile-world-congress-tercer-sector-2019-agenda?fbclid=IwAR2f9ZqmP-8zJ-sT_jN7MuAEytxet8ncWi7wh_RjbR6nSvaCrpDs2wXxdZw

 

Categoria:
Institucional