Ajornada la VII cursa solidària "En Marxa per la Paràlisi Cerebral" de l’1 d'octubre

Atenció, s’ajorna la cursa!

Ahir la FEPCCAT i IPSEN Pharma, organitzadors de l'esdeveniment, ens han comunicat que ajornen la cursa ja que creuen que no poden garantir el correcte desenvolupament de l'activitat com en edicions anteriors.

L'eix entorn del qual orbita la cursa solidària "En Marxa per la Paràlisi Cerebral" són les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars, així com les seves famílies, amistats i professionals dels centres als que assisteixen, i les persones que corren amb elles i per elles, en igualtat d'oportunitats i sense discriminacions. És per això, que volen una activitat en la que els participants siguin els vertaders protagonistes, sense elements externs que desincentivin la participació general.

Lamenten desplaçar en el calendari una activitat que ja teníem tan propera, i per a la qual s’han exhaurit totes les inscripcions.

Ens emplacen a seguir les informacions que s'aniran publicant al web de la cursa, així com també a les xarxes socials.  De seguida que sapiguem noves dates us ho farem arribar.

D'altra banda, fer-vos saber que mantenen les dates i horaris de recollida de dorsals i samarretes en la ubicació i dates previstes:

Ubicació: plaça central del Centre Comercial Pedralbes Centre, situat a l'Av. Diagonal, 609 (Barcelona)

Dies i horaris: Divendres dia 29 de setembre de 10h a 20h i Dissabte dia 30 de setembre de 10h a 13h

 

Gràcies i disculpeu les molèsties,