Visitem el Punt Verd del nostre barri!

El grup E1 aprofundeix en la separació selectiva dels residus.

El passat dimecres 3 de maig vàrem visitar el Punt Verd del barri de Sants-Montjuïc.

L’objectiu d’aquesta visita era donar resposta als nostres dubtes sobre la gestió dels residus de les cases, especialment els més contaminants.

Vam començar la visita  fent  un recull del que sabem sobre els contenidors de recollida selectiva del carrer, vam repassar els diferents colors i els tipus de residu que recull cada color. Per fer aquesta activitat ens van donar una bossa plena d’escombraries i unes fitxes dels diferents contenidors que podem trobar al carrer. Vàrem anar traient de la bossa els diferents residus: pot de vidre, diari, llauna d’alumini, peles de fruita, sammarreta de roba, bombeta, etc i els havíem de ficar en els diferents contenidors de les fitxes. Ens vàrem adonar que alguns dels residus no els podem tirar als contenidors del carrer sino que els hem de portar al Punt Verd del Barri. Un cop feta aquesta activitat ens van explicar per a què serveix fer la separació de les deixalles i quins són els avantatges del reciclatge. Ens varen explicar que, gràcies a la separació, hi ha materials que es poden reciclar per poder tornar-los a utilitzar.

Ens van ensenyar en quins contenidors del Punt Verd hem de col·locar els diferents residus especials i què és fa amb cadascun per aprofitar o evitar que contamini. Ens van ensenyar alguns exemples: d’un pneumàtic vell es pot fer la sola d’una sabata, de càpsules monodosi de cafè unes arracades, etc...

Per acabar vàrem poder dipositar als contenidors corresponents els residus especials que havíem portar de l’escola.

Va ser molt interessant i vàrem aprendre moltes coses!

Categoria:
Sortides