Treballem la tardor amb el Monstre de colors!

El Monstre de colors ja és un més de la classe del B1 i ha volgut ajudar-nos a treballar la tardor!.

Ja hem començat de valent a treballar a la classe. El Monstre de colors ens acompanya cada dia fent els hàbits, el bon dia i els encàrrecs de primera hora, però també està molt present en toootes les feines de cada dia.

Com ha arribat la tardor, l’hem estat treballant al B1, de moltes maneres....us expliquem les dues experiències més divertides i entretingudes!!!.

En el taller de cuina i experimentació vam estar jugant, observant, tocant, olorant i tastant les castanyes, crues, senceres, cuites, torrades, en crema i també ho vam fer del seu pelló (com punxa!!!) i a part de tot això vam preparar uns gotets de xocolata amb crema de castanyes i formatge per llepar-se els dits! .

Però com el monstre no en tenia prou ens va voler ajudar, cedint-nos els sues colors, per  preparar alguns objectes que havíem de fer servir per decorar l’arbre que hi ha a l’entrada de l’escola per la festa de la Castanyada. Tots van triar un objecte, animal o menjar característic de la tardor i el van guarnir d’un dels colors del monstre... Voleu saber quins?....dos bolets vermells que va pintar amb les mans de color vermell el Pol, un paraigües de color blau que va guarnir la Carla amb trossets de cartolina retallats per ella, unes botes d’aigua de color rosa fet amb paper de seda que va arrugar la Sarai, unes granes de raïm verd fetes per la Tayyaba amb boletes de paper de seda, el gat “Marrameu” fet amb manyocs de llana de color gris preparats per l’Osama i una fulla de tardor groga feta amb fulles de veritat, que va anar a buscar i enganxar en Linuel.

Ens ho hem passat molt bé!. Voleu veure algunes fotos??

Categoria:
Activitats