Tornem a rebre la visita del Punt Verd Mòbil Escolar

Prenem consciència de la importància de la recollida selectiva de residus.

El passat dimecres 21 de febrer ens va tornar a visitar el Punt Verd Mòbil Escolar (PVME). És un camió que l’Ajuntament de Barcelona posa a disposició de les escoles, per tal que els alumnes prenguin consciència ambiental, així com per facilitar la gestió dels residus especials.     

Els operaris del PVME ens van explicar, de manera força entenedora, que el camió  és una deixalleria mòbil que serveix per desfer-nos dels residus que per la seva composició no podem llençar als contenidors marrons, grisos, blaus, grocs o verds que trobem al carrer.

També ens van explicar que gràcies a les deixalleries es poden reciclar i reutilitzar objectes que ja no ens són útils a casa o a l’escola. 

Ens van ensenyar quins residus havíem de tirar en cadascun dels contenidors, que prèviament havien baixat del camió a terra perquè poguéssim dipositar els residus sense dificultats.

Després de rebre les explicacions dels operaris, cada alumne va poder lliurar els diferents residus que havia portat de casa: càpsules de cafè, mòbils, piles, roba, joguines velles. També van lliurar residus generats a l’escola i al CIM:  tòners, tubs fluorescents, pintures, petits electrodomèstics...

Els operaris van ser molt amables i van respondre totes les preguntes i dubtes que teníem. També van ajudar els alumnes a dipositar els residus.

En aquesta activitat hi van participar alumnes de l’escola i també un grup d’usuaris del CIM.

El PVME ens tornarà a visitar el 10 de maig perquè els alumnes que no van poder participar en l’activitat puguin fer-ho.

Categoria:
Escoles+sostenibles