Tornada de la trobada socio-esportiva a l’escola Singuerlín

El passat dimarts 24 d’abril, els alumnes dels grups D1 i E1 es van desplaçar a Santa Coloma de Gramanet per fer la tornada socio-esportiva amb l’institut Singuerlín.

En aquesta jornada els alumnes del Singuerlín ens van ensenyar les instal·lacions on realitzen habitualment les sessions d’educació física i, així, vam poder compartir l’activitat amb ells.

Aquest cop, la sessió va estar dirigida pel mestre de l’escola amfitriona, i preparada i pensada per tots els alumnes participants de la seva escola, que van triar activitats per poder compartir entre tots, gaudint de l’activitat física a través de les activitats jugades d’una sessió inclusiva.

Entre les activitats es poden destacar algunes com: els paquets amb música, on vam poder ballar i fer grups amb tot de diferents companys. El mirall, on per parelles Aspace-Singuerlín es coordinaven a la perfecció per fer els mateixos gestos. I uns relleus, on deixar anar tota l’energia treballant el desplaçament a una gran velocitat.

Tot i començar l’activitat amb una mica de vergonya, a mesura que avançava la sessió i realitzaven jocs conjuntament, el clima va ser molt agradable i van poder gaudir conjuntament.

Per acabar, cal destacar alguns comentaris dels alumnes, des de l’escola Singuerlín deien que “després de jugar i fer esport amb els nois i noies d’Aspace, hem pogut veure que poden fer activitats com amb qualsevol altre company/a de l’escola”. Mentre des d’Aspace, algun alumne comentava que “hem passat un matí genial, ens ha agradat molt l’experiència, i esperem que es pugui repetir aviat”.

Per tant, esperem que aquestes dues trobades amb l’escola Singuerlín es pugui seguir repetint, i en cursos vinents repetir aquestes jornades tant interessants, esportives i inclusives.

Categoria:
Activitats