Tastet de Tardor

Ja ha arribat la tardor i fem un tastet de fruits d’aquesta estació.

Ja fa unes setmanes que hem canviat d’estació, ja tenim la tardor al damunt i aviat celebrarem la festa de La Castanyada.

Aquests darrers dies hem estat preparant una activitat relacionada amb les fruites de la tardor en la que els pares juntament amb els nens han tingut que participar en una primera fase d’aquesta tasca. Aquesta primera fase constava que cada nen havia d’anar a la botiga amb la seva targeta amb el fruit dibuixat i demanar-ho. D’aquesta forma vam tenir a la classe: una carbassa, una poma, castanyes, raïm, una magrana i una pera.

Una segona fase ha sigut fer un Tastet de Tardor. El que hem fet ha sigut experimentar amb tots els fruits d’una forma molt sensorial, els hem tocat, els hem olorat, els hem mirat, els hem tastat...Hem pogut comprovar quins gustos i olors en agraden més, quins menys, quines textures ens agrada tocar, quines no, etc.

Per finalitzar, com a tercera fase d’aquesta tasca serà treballar amb les targetes de cada nen en un taller el dia de la Festa de la Castanyada.

Categoria:
Activitats