Seguim a prop vostre.

Benvolgudes famílies,

Ja han passat dos mesos des de que vam haver de tancar l’Escola. Vam fer-ho pensant que serien uns quants dies i que tornaríem aviat, però no ens vam ni imaginar que aquesta situació es faria tan llarga i complexa per a tots. Segurament, una gran part de nosaltres hem patit per la nostra salut i per la dels nostres estimats. També hem sentit un munt d'emocions de tota mena perquè ningú estava preparat per a un confinament tan llarg.

Des de l’inici, i seguint les indicacions del Departament d’Ensenyament, des del claustre vam iniciar un treball setmanal amb els diferents grups de l’escola enviant via mail diferents propostes pedagògiques a través de vídeos, links, fitxes, etc... A més, i segons les necessitats dels alumnes, també s’han dut a terme classes individuals i grupals a través de videoconferències. També, des de la 1a setmana, hem anat penjant al blog de l’escola ( http://aspace.cat/ca/escola/inici) les diferents informacions que ens han anat arribant des del Departament, així com totes les activitats relacionades amb el projecte “Un repte des de casa”. Per altra banda els professionals de rehabilitació de l’escola, de de l’inici del confinament, han estat fent un seguiment i acompanyament setmanal de tots els alumnes i les seves famílies a través de trucades telefòniques i/o videotrucades.

Sabem que les circumstàncies de cada família son diferents, i sabem que cadascuna té unes possibilitats determinades, és per aquest motiu que en cap cas les tasques que us enviem o el seguiment telefònic que fem us vol complicar el dia a dia, sinó tot el contrari. Volem saber com esteu, les necessitats i preocupacions que teniu i volem ajudar-vos a proporcionar als vostres fills i filles eines per poder treballar amb ells activitats que en la mesura del possible els facin gaudir i aprendre.

A hores d’ara, desconeixem quan i de quina manera podran tornar els nostres alumnes a l’escola, les informacions que ens arriben son canviants d’un dia per un altre, tot i que sembla que properament el Departament ens donarà instruccions sobre com afrontar el nou curs, ja sigui amb ràtios reduïdes, més treball en línia, aprofitament dels espais, etc. Tenim la confiança que junts trobarem la manera d'organitzar l'escola de nou i que sigui sanitàriament segura i pedagògicament profitosa. Tingueu la seguretat que treballarem a fons per donar el millor servei amb tots els recursos que tenim a l'abast.

Des de l'equip directiu d'ASPACE, tant d'Educació com de Salut, estem treballant en el Pla de Contingència a portar a terme quan puguem reobrir els nostres serveis. Donada la situació d'excepcionalitat amb la que ens trobarem a la tornada, ja estem treballant en diferents hipòtesis per tal d'establir actuacions, protocols i procediments alternatius a la operativitat normal de la nostra institució que puguin complir amb les mesures de seguretat i salut establertes davant la pandèmia.

En quant tinguem informació concreta en referència a les instruccions del Departament d’Educació us la farem arribar.

Rebeu una abraçada molt forta.

Equip directiu CEE ASPACE

Categoria:
Notícies