Represa de les activitats a Aspace

Actualitat sobre el procés de desescalada dels serveis d'Aspace

OBERTURA DELS SERVEIS DE SALUT

El dia 2 de juny vam iniciar l'activitat presencial dels serveis de salut, amb l'objectiu de donar una atenció assistencial més completa.

Segons cada cas, es compaginen activitats presencials amb activitats telemàtiques. D'aquesta manera complementem el servei mitjançant videovisites oferint seguiments ambulatori mèdic i psicològic així com, tractaments rehabilitadors.

Alhora seguim compartint recomanacions a través de la nostra web.

Els serveis de salut reoberts presencialment des del passat 2 de juny són:

 1. Serveis d'Atenció Ambulatòria Especialitzada
 2. Serveis de Rehabilitació (al Centre Pilot, Centre de Numància i Centre de Marc Aureli)
 3. Servei de Rehabilitació dels centres de teràpia ocupacional de Badalona, Poblenou i CDO Montjuïc
 4. Servei de Rehabilitació de l’Hospital de Dia
 5. També reprenem l’atenció de Fisioteràpia Domiciliària i el tractament d’Ones de Xoc.
 6. El CDIAP ha reiniciat la seva activitat presencial el passat dilluns dia 15 de juny, i seguirà complementant l'activitat mitjançant televisites. Igualment, com hem fet durant tot aquest període, el metge neuropediatra continuarà atenent els casos més complexes de manera presencial al Centre Pilot. A la nostra web hi ha un espai amb informacions d'interès i orientacions per a les famílies amb infants ateses al CDIAP.
 7. Totes les activitats de rehabilitació a la piscina continuen suspeses fins al setembre o noves indicacions.

NOVETATS SOBRE LA DESESCALADA ALS SERVEIS COMUNITARIS

 • Respecte els Centres de Teràpia Ocupacional de Badalona, de Poblenou i CDO Montjuïc,segons el Departament de Treball, afers socials i famílies, i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, romandran oberts amb un 50% d'aforament des del dilluns 22 de juny, reiniciant l'activitat ocupacional. Continuarem oferint propostes ocupacionals a través de la web, enviant-les per mail, a través de videoconferències i fent seguiment telefònic dels  usuaris i famílies.
 • La Residència Aspace Montjuïc rep visites dels familiars des que a Barcelona hem entrat a la  Fase 2, concretament el dia 8 de juny. Les visites als residents per part dels seus familiars, es realitzen dins d'una franja horària establerta per la Direcció (de 17:30-18:30h, de dilluns a divendres), amb un aforament limitat de visites i als espais delimitats per la Direcció, a banda de mantenir en tot moment les mesures de seguretat establertes per les Autoritats Sanitàries i l'entitat.
 • Les activitats del servei d’Esports s'han reprès.
 • Les activitats de piscina continuen suspeses fins al setembre o noves indicacions.

L'ESCOLA:

 • L'escola d'educació especial Aspace ha finalitzat el curs (el dia 19 de juny) i fins al 14 setembre no reiniciarem l'activitat del proper curs. Us mantindrem informats sobre les novetats i mesures preventives segons ens indiquin des del Departament d'Eduacació.

MESURES PREVENTIVES (quan vinguis des de casa):

 • Has de venir amb mascareta des de casa.
 • Has de venir sol, i en el cas de venir acompanyat, només podrà venir un sol acompanyant. Si ets acompanyant et prendrem la temperatura en arribar al centre però no l'enregistrarem.
 • Si tens símptomes compatibles amb la Covid, truca abans de venir per valorar el cas per part dels professionals sanitaris.

MESURES PREVENTIVES A LES INSTAL·LACIONS D'ASPACE:

Aspace ha treballat per a l’obertura gradual i la identificació de possibles riscos i establiment de protocols i nous sistemes de treball que garanteixen l’eliminació de riscos. Els nostres professionals, compten amb la formació específica en matèria de prevenció de riscos. Es disposa d’equips, sistemes de protecció i de desinfecció per tal de garantir una atenció segura, i de protocols i espais segurs.

Totes les recomanacions i mesures es prenen amb la finalitat de mantenir la seguretat en la salut dels usuaris i professionals i alhora de donar una assisitència completa i necessària als nostres usuaris.

Agraïm la vostra comprensió.

A continuació us continuem aportant informació rellevant oficial sobre mesures, normativa i recomanacions útils per a tots els usuaris i famílies d'Aspace.

 

 

Categoria:
Institucional