Reciclem: el Punt Verd Mòbil Escolar ens torna a visitar!

Fem neteja, tan a l’escola com a casa, de totes aquelles coses que s’han fet malbé o que ja no necessitem.

El passat dijous 9 de maig ens va tornar a visitar, per segona vegada durant aquest curs, el camió de la deixalleria mòbil.

Amb el  David, que és l’operari del camió, ja ens hem fet amics perquè és la persona que sempre ens visita. És molt atent, només arribar ens baixa els contenidors del camió a terra i així tots podem dipositar els nostres residus.

En cada visita que ens fa el PVME aprenem alguna cosa interessant: aquesta vegada el David ens ha explicat que fan amb les piles usades. Les porten a una empresa especialitzada que s’encarrega de treure les substancies químiques que contenen i que amb el metall que recobreix el reutilitzen per fer altres objectes.

Volem aprofitar aquest escrit per agrair-vos a tots els que col·laboreu amb nosaltres i molt especialment a les famílies de tots els alumnes. Sense les vostres aportacions aquesta activitat no seria tant enriquidora.

Seguiu guardant tots els objectes que s’han de portar al Punt Verd perquè el curs que ve continuarem gaudint d’aquesta activitat.

Categoria:
Escoles+sostenibles