PROJECTE: ASPACE CAMINA, Un projecte de tots.

Oxfam Intermón Trailwalker és el major desafiament esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa. El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones. ASPACE CAMINA participa per segon any. 

L’objectiu és lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius que Oxfam Intermón destinen a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a 40 països.
 
El dia a dia dels entrenaments, les activitats per recaptar fons, la causa solidària i la convivència en xarxes socials i amb la resta d'equips, són una oportunitat única de transcendir les relacions personals més enllà del merament esportiu.
 
Aquest any 2018 el desafiament esportiu serà el s'iniciara dissabte 14 d'abril de 2018 a les 10h a Olot Via Verda Pirineu - Costa Brava (Girona).
 
ASPACE creu en la missió d’Intermón i vol aportar el seu granet de sorra a la causa. Es per això, que  l’equip de la nostra entitat, ASPACE CAMINA,  participarà a la Trailwaker Girona 2018 per tercera vegada.
 
Aquest any, ASPACE CAMINA , i després de participar el 2014 i el 2015,  ha format  dos equips, en total vuit marxadors i quatre persones de suport. La gran novetat que presenta ASPACE CAMINA és que de les vuit persones una, és el Ferran, usuari del Centre Ocupacional d'Aspace Badalona, i que farà els 100km amb una cadira manual adaptada per aguantar 100km sense parar. Els dos equips estan formats per diferents treballadors de tots els serveis d'Aspace, que aniran fent relleus per portar al Ferran des d'Olot a Sant Feliu de Guixols, i on l'equip de suport serà vital per aconseguir l'objectiu.
 
Recordeu que sense vosaltres no seríem capaços de fer aquesta caminada. Necessitem tot el suport moral que ens pogueu donar a través de les xarxes socials, venint a caminar amb nosaltres, comprant la samarreta, esperant-nos a l'arribada... Entre tots farem que el Ferran i els acompanyants arribin a Sant Feliu de Guixols.
 
Segueix les novetats en el grup Facebook d'ASPACE Camina.
 
En aquest ENLLAÇ podreu veure més informació sobre la Trailwalker.