ASPACE SOLIDÀRIA

La Fundació Aspace Solidària som una entitat solidaritzada amb diversos projectes d’altres entitats i col·laborem de diferents formes:

  • Participació en la cursa de la Trailwalker d’Oxfam Intermón. Des del 2014, participem en la cursa Trailwalker Girona, caminant 100 kilòmetres en un temps màxim de 32 hores. L’objectiu d’aquest projecte és lluitar contra la fam i la pobresa ja que tots els equips que hi participen col·laboren amb un donatiu que Oxfam Intermón destina a projectes de cooperació internacional, acostant l’aigua potable a molts pobles que no tenen accés a ella. (+info) - Video Trailwalker 2019
  • Col·laboració amb la Marató de TV3, aquest any dedicada a la lluita contra el càncer, a través d’esmorzars solidaris elaborats pels usuaris de la residència i organitzant el BAR AMICS D’ASPACE, els dies 23 i 30 de novembre i el 14 de desembre de 2018.
  • Col·laboració anual amb el Banc d'Aliments, recaptant aliments per part dels nostres usuaris, famílies i professionals.
  • Col·laboració amb Amásdes, entitat per a persones sense sostre.
  • Col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer, apadrinant un nen i una nena de la Índia per part dels usuaris de la Residència.
  • Col·laboració amb l’entitat Save the Children. L’escola ASPACE va recaptar fons a través de donacions a canvi d’uns Punts de llibre elaborats pels alumnes i així va contribuir a que els nens i nenes de la República Democràtica del Congo també tinguin esperances i oportunitats (ja que l’esperança de vida de 199 infants de cada 1000 no arriba als 5 anys).
  • Col·laboracions professionals i puntuals en diversos països en vies de desenvolupament:

Fundació Castellvi solidària/ Dra. Conxa Bugié a Bolivia / Kuscan Jacu. Dues professionals d'ASPACE, la Rebeca Gutiérrez i la Roser Ramos han col·laborat en presència al país fent assistència a infants discapacitats i Dra. Lydia Vargas i la Dra. Anna Fornós en la gestió de donacions de cadires i caminadors antics.

Sra. Carme Mas /saharamaratoncat (camp de refugiats): col·laboració per part de la Dra. Anna Fornós i Dra. Francisca Gimeno fent indicacions posturals, d’ortopèdia, indicacions farmacològiques sobre l’epilèpsia i contacte amb el metge del camp (amb l'ajuda de visualitzacions de vídeos). També fent receptes i des de la sra. Mas es compren les medecines i es porten al Sahara. També hem cedit material ortopèdic.

Fundació Ramon Martí Bonet. La Sra. Rosa Coca, psicòloga d'ASPACE fa formació al Perú en desenvolupament infantil i la Sra. Roser Nogués com a fisioterapeuta treballa en unitats de neonatologia a l’India.

  • Col·laboració amb Finca La Canoa, de Cuba, aportant llapis de colors per a nens amb Paràlisi cerebral i altres discapacitats.