Passejada pels Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer

El passat divendres 9 de juny vàrem fer una passejada per un dels jardins més bonics de Barcelona, els Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer. Estan situats a la muntanya de Montjuïc, molt a prop de l’escola.

A l’entrada principal dels jardins vàrem observar  un gran escut de Barcelona fet amb plantes bulboses, emmarcat per grans magnòlies.

Mentre anàvem passejant vam veure moltíssimes varietats de plantes i arbres. Hi havia nombroses plantes bulboses com les tulipes, els jacints, els narcisos, les dàlies ... totes estaven florides amb flors de molts colors.

A la part de dalt dels jardins, vam poder gaudir d’una gran col·lecció de plantes aquàtiques. Estaven situades en una trentena de petits safareigs connectats que es reparteixen a banda i banda d’una llarga escalinata. L’aigua va baixant des d’un estanyol allargassat situat al davant d’una paret de rocalla amb una petita cascada. Aquestes plantes van ser les que més ens van agradar!.

Vam poder observar nombrosos arbres molt grans: pins, eucaliptus, desmais, xiprers  i grans magnòlies, i un gran llac que estava ubicat al centre del parc.

No solament vàrem gaudir de la vegetació sinó que també vam poder observar dues escultures molt maques: “La noia dels lliris” que duia una inscripció amb un poema de Mossèn Cinto Verdaguer, i “La maternitat” que era una senyora que duia un nen als braços.

Va ser una passejada molt agradable i tranquil·la, ens va agradar tant que hi volem tornar a la propera tardor per poder observar quins canvis s’han  produït a la vegetació.

Categoria:
Sortides