Passegem per l’Illa-Diagonal

Anem a passejar pel centre comercial l’Illa Diagonal i a comprar al supermercat Caprabo.

El dijous 7 de desembre vàrem anar d’excursió al centre comercial l’Illa Diagonal.

El primer que vàrem fer en arribar,  va ser anar al supermercat Caprabo a comprar els ingredients que necessitem per fer torró de xocolata i torró de crema cremada. Vam comprar: xocolata per desfer, cereals de xocolata, Nutella, ous, sucre i ametlles. També vam comprar unes mousses de xocolata per menjar-les per postres.

Un cop fetes les compres al Caprabo, la mestra ens va repartir unes fotografies d’una sèrie d’articles que es podien comprar a les diferents botigues del centre comercial. Cada alumne tenia un paper amb les fotos d’uns articles concrets i havíem de buscar a quines botigues els podíem trobar.  Un cop les teníem identificades havíem d’anotar el seu nom. Vàrem poder observar que hi havia un bon nombre de botigues i totes molt diferents: botigues de roba, de sabates, de roba interior, de bosses de mà i maletes,etc.

Ens va agradar molt passejar per aquest centre comercial. Les botigues eren molt maques, tenien uns aparadors molt bonics i aquests estaven guarnits amb motius nadalencs.

Hi havia molta gent que passejava i que feia les compres dels regals de Nadal. Nosaltres no vàrem comprar,  però sí que vam agafar moltes idees per fer el regal al nostre amic invisible.

Categoria:
Sortides