Participem en l’Acte de Cloenda 2019 d’Escoles+Sostenibles

Enguany l’Acte de Cloenda es celebra als Jardins de Joan Brossa de Montjuïc.

Com cada any Barcelona+Sostenible organitza un acte de cloenda per tal de celebrar amb tots els centres educatius de la xarxa les accions i objectius assolits al llarg del curs. És una jornada festiva on es posen en valor els projectes de sostenibilitat que s'estan duent a terme a la ciutat de Barcelona.

Aquest any hi han assistit 2 alumnes del F, 1 alumna de l’E1, 1 alumne del D1 i una alumna del C1.

Durant tot el matí hem pogut gaudir de la natura fent diferents activitats: Quan hem arribat el primer que hem fet ha estat una descoberta de l'entorn: amb ajuda d’unes fotografies, hem identificat ocells, papallones, arbres i arbusts propis d’aquest parc. Hem trobat ocells com la garsa, la cotorra i la merla. També arbres com l’olivera, el pi i l’alzina.  Mentre passejàvem hem trobat un personatge molt divertit que anava disfressat de papallona gegant que venia  d’ Amèrica del Nord.

També hem participat en una activitat guiada “Els veïns més petits”: hem pogut observar de prop i tocar un munt d’insectes i animalons petits com: un escarabat gegant, un insecte pal, un insecte fulla, papallones, una taràntula... . Ens han explicat on viuen, que mengen i quina funció tenen a la natura. Ha sigut molt interessant!!!

Per acabar, ens hem reunit totes les escoles participants en una gran esplanada per l’acte final que consistia en elaborar, entre tots els alumnes, una paraula que resumeix un dels objectius del projecte d’Escoles+Sostenibles: “TRANSFORMEM”.

Hem finalitzat aquesta jornada festiva ballant tots plegats.

Categoria:
Escoles+sostenibles