Pagesos i cuiners per uns dies!

El C1 vam fer una crema de pastanaga amb aquelles pastanagues que vam plantar.

Fa uns mesos vam plantar llavors de pastanaga en una taula de cultiu que tenim a l’escola, al pati. Cada dimecres sortíem a regar les pastanagues i observàvem si creixien o no. Ens vàrem adonar que havíem plantat moltes llavors una al costat de l’altra i havíem de treure aquelles que estaven molt juntes perquè sinó no creixerien adequadament.

A mesura que passaven els dies veiem que les fulles cada cop eren més altes i verdes.

Fa un mes, aproximadament, vam decidir que era moment de collir-les! I així ho vam fer! Si hem de ser sincers, no eren gaire grans, més aviat eren “minis” però, això si, ben boniques!

Un cop collides vam pensar què podíem fer amb elles... Ens vam reunir tota la classe i vàrem buscar diferents receptes: crema de pastanaga, bastonets de pastanaga al forn, galetes de pastanaga, un pastís de pastanaga.... Com que no ens posem d’acord vam decidir fer votacions i sabeu quina recepta fou la guanyadora? La crema de pastanaga!

Doncs....mans a la massa! Al cap d’uns dies vam pensar quins passos havíem de seguir per fer-la, quina ingredients i estris de cuina necessitaríem... i un cop ho vam tenir clar, la vam fer al llarg d’un matí.

Ah! Però sabeu què? Que després ens la vam menjar per dinar! Estava boníssima!!!!

Sabem que no la podeu provar...però us deixem unes fotografies!

Categoria:
Escoles+sostenibles