Les noves tecnologies ens ajuden a comunicar-nos.

Des de que va començar el confinament, vam haver de reorganitzar la nostra manera de treballar per tal de poder continuar portant a terme la nostra tasca educativa.

En aquest punt, les noves tecnologies s’han transformat en un gran aliat per seguir treballant continguts amb els nostres alumnes i poder mantenir el contacte amb les seves famílies.

Vosaltres, des de casa vostra, en moltes ocasions  heu sigut les nostres mans i aquest treball coordinat entre tots ha enfortit els lligams de la nostra comunitat educativa.

El blog s’ha transformat en una important eina de comunicació ja que ens ha permès transmetre-us  les informacions de rellevància que ens arribaven des del Consorci de Barcelona i des  del Departament d’Educació. A més a més a través del el projecte “un repte des de casa”, hem pogut gaudir de les fotografies que les famílies ens heu anat enviant cada setmana fent diferents activitats.

 Les plataformes de xat, com el jitsi ens han ajudat a estar més a prop emocionalment, pedagògicament i també a nivell rehabilitador.

Alguns grups de l’escola han treballat en grup i d’altres ho han fet de manera individual, però en tots dos casos els resultats han estat molt productius. Cada grup de l’escola ha trobat la manera més adequada de continuar el treball a distància.

Diuen que una imatge val més que mil paraules, per això, volem compartir amb vosaltres molts d’aquests moments que al llarg d’aquests mesos han conformat la nostra realitat educativa.

Categoria:
Notícies