Les Marietes i els Pollets del fem Música!

Hem començat el curs explorant la vibració dels instruments més orgànics, els instruments que fan el so de l'aigua: la pluja i el mar.

Cada dimarts per la tarda passem una bona estona fent música els pollets i les marietes, tots junts. Primer ens diem “hola” cantant el nom de cadascú amb totes les possibilitats de joc que ens dona la nostra veu. Desprès ballem una mica per activar el cos. Ara estem ballant les cançons infantils catalanes interpretades per un grup que es diu Mainasons, són versions més actuals de música tradicional i als nens i nenes els hi agrada molt! Si voleu a casa també les podeu escoltar, cantar i ballar amb ells i elles.

Un cop tenim el cos preparat comencem a tocar els instruments. Primer fem una exploració del instrument, en aquest cas vam explorar el pal de pluja i el tambor oceànic. Cada nen i nena va fer els seus propis descobriments de les possibilitats del instrument com podeu veure a les fotos. Aquests dos instruments són especials perquè ens porten a la natura, des del tacte, la vibració i el so. Evoquen espais de tranquil·litat, facilitant la respiració i l'escolta serena. Desprès com sempre toquem junts improvisant amb la resta d’instruments. Tot plegat és una estona divertida en la qual cada nen i nena desenvolupa la seva expressió i a més a més gaudim en grup.

Finalment ens acomiadem fins la propera sessió on farem més música i descobrirem més cosetes!

Categoria:
Projectes i tallers