Les escales de l’esport i els dònuts a les sessions d’educació física.

Els grups de l’E1 i del C2 gaudeixen de l’educació física amb noves dinàmiques.

Aquest primer trimestre són els grups de l’E1 i C2 els que han començat el curs amb les noves sessions d’educació física a la nostra escola i que realitzaran fins a acabar l’any a finals de desembre.

El grup de l’E1 ha començat a realitzar les classes d’educació física amb Les Escales de l’Esport, un aprenentatge basat en el joc, que fa més atractives les sessions, seguint el fil anterior de l’Oca Esportiva que van realitzar el curs passat.

En aquesta ocasió, treballen per mitjà del joc popular i dels jocs del món, a més de l’expressió corporal, el ball, i l’esport específic, tot encertant algunes endevinalles esportives i buscant la fita final d’arribar a l’última casella, on guanyaran una sessió especial.

Mentrestant, el grup C2 està treballant els diferents sentits i sensacions, aprofitant el dònut com un recurs de mobilitat diferent de l’habitual per als nois i noies del grup. Durant les sessions poden trobar moments específics d’esport a la vegada que experiències de moviment vestibular, amb un component musical que moltes vegades dóna suport a les diferents activitats que es realitzen.

Categoria:
Activitats