L’E1 i l’E2 us expliquem les colònies

Vam anar de colònies a l’Escola Natural-Delta del Llobregat els dies 31 de maig i 1 de juny.

Després de moltes setmanes preparant les colònies per fi va arribar el dia i el dimecres 31 de maig i el dijous 1 de juny els grups E1 i E2 vam anar de colònies a un alberg al Delta del Llobregat acompanyats per un grup de monitors de l’escola. Estàvem molt nerviosos i contents!

En arribar a l’alberg vàrem fer una gimcana per tal de reconèixer els diferents espais d’aquest. Érem dos grups i cada un teníem unes fotografies de diferents espais de l’alberg i els havíem de buscar. Un cop trobats tot el grup ens haviem de fer una foto ja que d’aquesta manera es demostrava que havíem trobat l’espai.

Després de dinar i de descansar una estona, uns quants vàrem anar a veure els avions prop de l’aeroport. Els teníem molt a prop! I, fins i tot podíem veure que cada un d’ells era diferent a l’anterior, també podíem apreciar a quina companyia pertanyia cada un dels avions. Els altres ens vàrem quedar a l’alberg i vam gaudir de la gespa tot relaxant-nos una mica. Però, això no és tot! Vam fer volar avions també! I jugàvem a imaginar on ens podria portar cada avió de paper! Ens ho vàrem passar molt bé!

A la nit, havent sopat, vam tenir una gran sorpresa...van venir un grup de persones a ballar amb nosaltres! N’eren cinc i anaven vestits de “Power Rangers”! Varen començar a ballar i ens vam quedar bocabadats! Ho feien molt i molt bé! Però un cop van finalitzar el primer ball es van treure la màscara que els hi tapava la cara i...sabeu què? Un dels integrants del grup era una fisioterapeuta de l’escola! Quina sorpresa! Ens va agradar molt! I vam acabar la nit ballant tots junts.

L’endemà al mati després d’esmorzar un grup de monitores ens van preparar una activitat musical. Elles anaven vestides amb una roba molt llampant i acolorida i van ballar la cançó “I have a pen”. Després ens van ensenyar el ball i tots junts vam ballar. Vam riure molt!

Després de dinar vam recollir les maletes i les habitacions, vam pujar al transport i...cap a l’escola! Un cop allà, els nostres companys d’escola ens van preparar una pancarta de benvinguda. Ens va agradar molt!

Ah! I a més a més, vam rebre un diploma de les colònies! Ens ho hem passat molt i molt bé!!! Ja tenim ganes que arribin les pròximes colònies!

Categoria:
Activitats