L’E-1 marxa de colònies!

El dijous 24 de maig l’ambient de la classe E-1 estava ple de nervis i sobretot d’emoció… havia arribat el gran dia, marxàvem de colònies!

Durant tot el curs els nois i noies del grup E-1 hem treballat de valent fent paradetes per vendre els nostres productes i esmorzars i així poder recaptar diners i marxar de colònies. Aquesta tasca, que pot semblar molt fàcil, comporta un gran esforç ja que hem hagut d’aprendre a gestionar els diners per poder donar bé el canvi, hem hagut de pensar i idear tot un seguit de materials per vendre ... i moltes altres coses, però tot ha valgut la pena perquè ens ho hem passat d’allò més bé a les colònies.

Només arribar vam fer la descoberta de l’entorn; els nois i noies que l’any passat van anar de colònies van ensenyar als nous companys l’entorn de l’alberg. Un cop vam conèixer els diferents llocs, van començar les activitats.

Vam jugar amb un Potato gegant al que li havíem de col·locar les parts del cos. Fins aquí tot bé, però després vam haver-ho de fer amb els ulls embenats!  menys mal que els nostres companys ens anaven guiant .... dreta-esquerra, a dalt- a baix... Vam riure molt fent aquesta activitat, el resultat el podreu veure més endavant.

A la tarda, vam anar a un parc municipal a fer activitats a l’aire lliure. Primer vam fer una cursa de relleus que va ser molt divertida, tots vam intentar córrer el més ràpid possible.  

Després vam experimentar amb els nostres sentits fent un joc on havíem d’endevinar un aliment mitjançant l’olfacte i el gust, i també havíem de reconèixer objectes per la seva forma, grandària, pes… amb els ulls tapats; l’única guia que teníem eren les nostres mans.

Per acabar les activitats al parc vam realitzar l’últim joc tots plegats, on la cooperació en equip era clau per poder dur-lo a terme. Havíem d’intentar que una pilota no deixés de volar per un llençol ple d’estels.

Desprès de sopar va arribar l’hora de fer una activitat on vam veure com eren quan eren petits la nostra mestra, logopeda, monitora, terapeuta ocupacional, doctora, el nostre fisioterapeuta i els nostres companys. No va ser una tasca fàcil reconèixer els companys i professors de ben petits. Acte seguit vam fer una desfilada amb els barrets que havíem portat de casa amb l’acompanyament d’una bona música. No hi havia cap barret igual, n’hi havien de tota mena.

Per acabar la nit, qui ens havia de dir que marxaríem al llit amb un tatuatge! va ser tota una sorpresa. Vam poder escollir el tatuatge que més ens agradava i el lloc del cos on volíem lluir-lo.

A l’endemà vam anar a veure un parc de bombers on ens van explicar què fer en cas d’incendi. Teníem moltes preguntes per fer i ens les van respondre totes. Vam poder emprovar-nos una jaqueta i un casc de bombers i vam poder pujar a un camió de bombers. Tota una experiència!

Després de dinar, va arribar l’hora de recollir-ho tot i posar-nos en marxa cap a l’escola. Tot i el cansament i l’esgotament no volíem marxar, ja que ens ho havíem passat molt bé. A l’escola ens esperaven els nostres companys amb una pancarta per donar-nos la benvinguda! Ha estat una experiència fantàstica!

Categoria:
Activitats