La Reina Carnestoltes visita la nostra escola.

Un any més ens preparem per celebrar el Carnaval

Avui hem tingut una visita molt especial a l’escola, la Reina Carnestoltes ha vingut a donar el tret de sortida a la celebració del Carnaval.

Aquest any, aprofitant que ella està viatjant pel Món, vol que la temàtica del Carnaval es centri en aquest i ens ha proposat que cada grup paral·lel representi un continent diferent.

Així doncs, el parvulari representarà Oceania, els grups A l’Antàrtida, els grups B Àsia, els grups C Amèrica del Nord, els grups D Europa, els grups E Amèrica del Sud i el grup F Oceania.

Abans de venir a visitar-nos, ja ens va fer arribar un e-mail amb totes les feines que havíem de fer durant aquest dies i per això hem elaborat una peça del nostre continent que hem enganxat en gran marc per confeccionar un mapa mundi gegant.

A més a més, la Reina Carnestoltes ens ha proposat que la setmana que bé fem molta gresca i xerinola a l’escola i ha decretat que durant  tres dies haurem de venir a l’escola amb:

  • El dimarts 26 hem ve venir vestits amb una peça de roba de color vermell
  • El dimecres 27 hem de portar els mitjons desaparellats.
  • El dijous 28 hem de portar  un complement divertit.

Com ella ha de continuar viatjant per tot el món, serà el Consell del Bull l’encarregat de vigilar que ens ho passem súper bé i complim amb el que ens ha demanat.

I sabeu, la Reina tornarà a l’escola el proper divendres 1 de març per celebrar amb nosaltres la festa de Carnaval.

Categoria:
Festes