La primera collita d’aquest curs

El  Grup E-1 cull els primers productes del seu hort.

La tardor passada els alumnes del grup E-1, vàrem plantar en el nostre hort: escaroles, enciams, bledes, cols, pèsols i faves.

Durant aquests darrers mesos les hem cuidades, regades, hem arrencat les males herbes i hem anat observant com anaven creixent.

El passat dijous 15 de febrer, veient que algunes d'aquestes hortalisses havien crescut prou, ens vam animar a fer la "PRIMERA COLLITA" d'aquest curs. Amb l'ajuda del Sr. Antonio, que és el nostre assessor en les tasques de l'hort, vam collir els enciams, les escaroles i les primeres bledes.

Aquest dia, encara no vam poder collir faves, però creiem que ben aviat podrem collir-ne perquè les plantes ja tenen flors.

Amb les cols i els pèsols no hem tingut gens d'èxit; no ens ha crescut ni un sol pèsol i les cols només han tret tres o quatre fulles. Amb molta pena, no ens ha quedat més remei que arrencar-les; el Sr. Antonio ens va confirmar que ja no creixerien més. Pensem que un dels motius que no hagin crescut és que necessitaven que els toques més el sol.

Categoria:
Escoles+sostenibles