La piscina del C1.

Aquest quatrimestre gaudim de l'aigua.

Aquest quatrimestre el grup C1 realitza l’activitat de piscina cada divendres a la tarda. Tot els components del grup participen als diferents jocs i activitats que es proposen, intentant superar reptes cooperatius on tothom ha de col·laborar per aconseguir superar-los.

Quan aconsegueixen superar els reptes obtenen com a recompensa una peça d’un trencaclosques molt especial. És un trencaclosques elaborat amb una fotografia en que apareixen tots els membres del grup classe.

Després de cada sessió de piscina l’alumnat de la classe s’encarrega d’enganxar la peça per tal d’anar composant la fotografia grupal. Cada vegada que s’enganxa una peça aprofitem perquè els alumnes identifiquin qui apareix a la imatge. Aquesta part la tenen dominada, de seguida que veuen la imatge identifiquen al company o companya que hi apareix.

A més de la novetat del trencaclosques, seguim mantenint la rutina habitual de les sessions on ens donem la benvinguda, cantem cançons, etc. També es fa èmfasi en el respecte a les normes, fer cas al monitor/a, gaudir de l’activitat, així com ajudar-se entre tots/es per aconseguir superar cada repte.

Cal remarcar que tota aquesta feina està obtenint molt bons resultats perquè la resposta dels alumnes està sent molt positiva, es mostren molt motivats i il·lusionats en tots els jocs que se’ls hi proposen.

Categoria:
Activitats