LA FESTA DE LA TARDOR

Avui tota l’escola  hem celebrat  l’arribada de la tardor.

Quan ens hem vist al mati tots portàvem una samarreta d’un color de la tardor (groc, taronja, marró, vermell) i veníem disposats a passar-ho bé.

Un cop hem esmorzat,  tots plegats hem sortit al pati a treballar de valent:

  • Hem obert el compostador i..... totes les nostres pells de fruita i restes de verdura hem vist que s’han convertit en una terra que feia molta olor a bosc, el COMPOST!!!. Ens servirà per adobar l’hort i les taules de cultiu. Poc a poc l’hem garbellat, l’hem tocat i l’hem olorat.
  • Hem plantat verdures: coliflors, bròquils, bledes, apis, enciams, escaroles i cebes. I els més petits flors de molts colors.
  • També hem vestit el nostre arbre de tardor: l’ hem decorat amb un núvol , gotes de pluja,  cargols, bolets, fulles seques, glans i castanyes... Hem vestit el nino amb botes d’aigua, un impermeable i un paraigües. I per arrodonir-ho hem penjat unes endevinalles  que fan referència al vocabulari propi d’aquesta estació de l’any.

Per acabar la festa, hem plantat un magraner, arbre típic de la tardor. Si el cuidem bé, esperem poder tastar magranes ben aviat!!!

Categoria:
Escoles+sostenibles