Ja s’apropa la primavera!!

L’ajuntament de Barcelona, per formar part de les Escoles+Sostenibles, ens ha regalat com cada any plantes per fer més verda l’escola.

El  dilluns, 1 de març, l’Àlex i la Júlia del grup E1 acompanyats per l’Àngel de manteniment i la mestra del grup vam anar a recollir les plantes al Viver Municipal Tres Pins. Aquest curs per no barrejar els grups bombolla, no ha estat possible anar una comissió formada per alumnes de diferents aules.

En el Viver Tres Pins ens estaven esperant uns jardiners molt amables i simpàtics. Ja tenien preparades les plantes que ens havíem d’endur  i ens van explicar com s’havien de plantar en testos o bé directament a terra i com les havíem de cuidar. Aquest any ens van donar: maduixeres, menta, julivert, cibulet,  estepa blanca, murtra, calèndula, galzeran, sempre viva i espígol. També ens van regalar arbre garrofer i unes plantes enfiladisses ( un gessamí, una vidalba i unes quantes heures).

No vam voler marxar del Viver sense haver-nos fet abans unes quantes fotografies amb els jardiners.

Ara que ja tenim a l’escola les plantes només ens queda  pensar a on  les haurem de plantar i un cop plantades  haurem de tenir cura d’elles entre tots.

Categoria:
Escoles+sostenibles