Ja han començat les activitats esportives

El passat mes d’octubre van començar les activitats d’esport per a tothom de les tardes i l’activitat aquàtica de dimarts i divendres pel matí.

En aquesta primera noticia aprofitem per presentar-vos les activitats:

Esport per a tothom: Partint de les activitats jugades, els participants van treballant les diferents habilitats motrius i socials. En aquests dies convé que l’alumnat porti roba còmoda i calçat esportiu. Les activitats es desenvolupen al pavelló esportiu del CIM. L’esport per a tothom del 1r trimestre, que acabarà normalment la setmana del 18 de desembre, el gaudiran els grups E1 el dilluns i C2 els dijous. Els monitors d’esport de dilluns seran Albert i Paco i els de dijous Dani i Miquel.

Activitat aquàtica: També es basa en activitats jugades, on, a partir de reptes cooperatius i altres activitats grupals i més individuals, l’alumnat va adquirint competències motrius a l’aigua, així com la percepció de diferents sensacions en un ambient enriquit com és el medi aquàtic.  Cada grup te un dinamitzador que porta el ritme de la sessió i un tècnic esportiu amb cada infant/jove.

L’activitat dura tot el quadrimestre, de forma que acaba a mitjans de febrer. Els grups que la fan en primer lloc són A2, E2 i A1 els dimarts i els grups D2, E1 i C1 els divendres.

Categoria:
Activitats