HO HO HO, El Pare Noel ha arribat a l’escola!

Malgrat la pandèmia el Pare Noel ens ha vingut a visitar un any més!

Aquest any hem rebut un missatge encriptat, l’heu vist, oi? era del Pare Noel, que ens deia que tot i les circumstàncies que estem vivint ell no voldria perdre’s l’ocasió d’estar una estona amb tots nosaltres.

Així doncs, molt emocionats, li hem fet cas decorant  l’escola tal  com ell ens va demanar amb uns estels ben xulos i unes bombolles plenes de fotos de tothom. Durant els darrers dies hem estat escoltant nadales i li hem preparat un mini concert per fer-li una sorpresa.

Avui ha estat el gran dia i amb totes les mesures de seguretat hem sortit als patis per rebre’l com cal.

Els primers que l’han pogut veure han estat els nois i noies dels grups C1, D1, D2, E2 i F. Ha arribat ballant per les escales del CIM, venia de les muntanyes, ben preparat amb les seves botes i pals, acompanyat d’uns rens i uns elfs carregats de regals per a tots nosaltres.

Estava tant content, que aquest any ha volgut parlar i explicar-nos moltes coses.

Després de cantar-li les nadales sorpresa, rebre els seus regals i fer-nos una foto de record  amb ell, el Pare Noel ha marxat a descansar una estona a la caseta que li han arreglat el grup de monitors de l’escola.

Quan els alumnes dels grups Parvulari, A1, A2, B1, B2, C2 i E1 han sortit al pati gran, han pogut veure com el Pare Noel es despertava  de la seva becaina matinera i sortia de la caseta. Fins que no s’ha posat les ulleres, després de vestir-se, no s‘ha adonat que estaven tots allà esperant-lo. Ha cridat de seguida els rens i elfs perquè vinguessin a ajudar-lo. Estava tant content que també els ha explicat un munt de coses, i els ha donat els regals que havia  portat. Per agrair-li la seva visita, li hem cantat les nadales que tenien preparades i ens hem fet una foto amb ell.

Ha estat un dia molt bonic i emotiu, i ens hem acomiadat d’ell dient-li fins l’any vinent!.

BONES FESTES A TOTES LES FAMÍLIES!

 

Categoria:
Festes