Gaudim amb els usuaris del CIM de la companyia del Freddy i del Tango

Els nois i noies del CIM ens conviden a compartir amb ells una activitat que fan amb gossos amb Tanamigos.  Aprenen a ensinistrar-los mitjançant ordres.

Aquest curs ens han convidat a compartir unes sessions de l’activitat de teràpia amb gossos, per mostrar-nos i gaudir amb ells d’algunes de les activitats que fan amb els gossets.

Perquè poguéssim participar de forma més activa i individualitzada ens vam dividir en tres grups: un grup format per nois que es desplacen caminant, un format per nois que fan entrenament amb la cadira elèctrica i un altre per nois que necessiten suport per desplaçar-se.

Cadascun dels grups ens ho vam passar d’allò més bé. En cada sessió el primer que vam fer va ser conèixer al Freddy (el més petit), al Tango i els companys del CIM amb els que compartíem la sessió. Després a través de diversos jocs vam aprendre quins gestos, sons i paraules fan servir per donar-los ordres com:  que s’asseguin, que es tombin, que ensenyin una poteta, que vagin a buscar una pilota.... Cada vegada que feien correctament el que els hi demanàvem els hi donàvem una recompensa.

Ha estat una experiència molt enriquidora i el millor de tot és que els hem pogut tocar i acaronar els gossets, malgrat que algun de nosaltres ens feia una mica de por en Freddy i en Tango. Són molt tranquils, juganers i molt obedients; sempre fan tot el que se’ls hi demana.

Ens ho hem passat tan bé que ja tenim ganes que ens tornin a convidar!

Projecte amb: www.tanamigos.es

Categoria:
Activitats