Fins aviat nois i noies del D2!

La setmana passada vam acomiadar l’esport per tothom del grup D2 fins al proper curs.

El curs arriba a la seva fi i amb ell també s’acaben les activitats físico-esportives. Durant aquest tercer trimestre el grup de nois i noies del D2 ha pogut gaudir de diferents jocs i activitats que tenien com a objectiu experimentar sensacions noves i crear vincle entre els companys i companyes i amb els monitors/es.

La música ha estat molt protagonista durant totes les sessions, fent que l’ambient fos molt engrescador i agradable tal i com es podia veure en els somriures dels participants. Tot i així, l’element principal i que més ha agradat ha estat el dònut amb rodes. Aquest material els hi ha permès desplaçar-se a gran velocitat de forma segura, realitzar relleus tenint sensacions desconegudes però alhora excitants i córrer donant voltes i voltes pel pavelló, un festival pel sistema vestibular. Un dels jocs més divertits consistia en passar a tota velocitat entre mig d’un passadís format pels companys de classe, companys que s’encarregaven d’animar a la persona protagonista que anava al dònut. Les cares dels nois i noies en acabar les sessions ho deien tot, demanaven repetir.

L’any que ve us esperem encantats amb més jocs i sorpreses per poder seguir realitzant activitat física i esport de la forma més divertida possible.

Bon estiu!

Categoria:
Activitats