Fem el bon dia des de casa.

Bon dia famílies,

Avui volem parlar-vos de la importància dels hàbits i rutines en els nostres alumnes. És important poder mantenir un horari setmanal, com fem a l’escola en el qual incloure certes rutines i espais d’activitat i lleure, ja que d’aquesta manera afavorirem el desenvolupament, l’autonomia i el benestar dels nostres infants.

Un pilar fonamental dels aprenentatges que propiciem des de l’escola és l’adquisició d’hàbits personals, funcionals i d’aprenentatge. La nostra experiència ens confirma que les rutines diàries afavoreixen l’adquisició d’aprenentatges i ajuden a engegar les activitats escolars.

Des d’aquí, us volem animar a introduir petites rutines i activitats al llarg de la jornada ara que toca estar confinats a casa.

Sabeu? La majoria d’aules comença la jornada escolar amb el “Bon dia”. Us animeu a posar-la en pràctica? Un bon moment podria ser un cop us aixequeu del llit, per indicar que comença el dia, doncs, el nostre “Bon dia” es una rutina que engega les activitats escolars del dia a partir d’una cançó.

L’Àfrica, mestra del grup B2 i l’Andrea, musicoterapeuta de l’escola, ens mostren com ho fan elles.

I també us deixem alguns enllaços de les cançons que fem servir, des de petits a grans.

Us animeu? Expliqueu-nos quines heu triat i com ho feu. Esperem les vostres fotos a escola@aspace.cat.

Categoria:
Projectes i tallers