Fem de perfumistes

Al grup A1 experimentem amb el nostre olfacte.

Durant aquest mes de març hem estat treballant el sentit del olfacte en l’activitat de la capsa màgica que fem tots els dimecres al matí.

Hem estat olorant diferents essències com: lavanda, mango, eucaliptus, romaní, llimona... i hem descobert que algunes d’elles ens agraden més que d’altres.  Sabeu, quan olorem la lavanda, generalment ens relaxa, en canvi, quan olorem l’eucaliptus, ens activem, és com si ens revifés la seva olor.

Fins i tot, ens hem atrevit a fer de perfumistes, creant perfums per les diferents emocions amb aigua, colorant i essències. Per l’alegria vam triar l’essència de llimona, perquè és molt fresca. En canvi, per la tristesa vam triar l’aiguamarina, perquè era de color blau igual que l’emoció de la tristesa al monstre de colors.

Per acabar, com molts de nosaltres quan oloràvem volíem tastar l’olor, hem aprofitat per vincular algunes essències al gust: hem tastat lavanda, llimona i romaní. I sabeu? La majoria de nosaltres preferim l’olor al seu gust...buf, que dolentes que estaven!!

Categoria:
Activitats