Fem de jardiners al grup A1

Descobrim les plantes gaudint d'un matí al nostre jardí.

Aprofitant l’arribada de la primavera i del bon temps, hem fet de jardiners a la classe.

Primer hem observat com son les flors i les plantes de jardí. Hem descobert que les flors tenen molts colors i que a més a més, algunes d’elles fan molt bona olor.

Desprès, a la classe hem practicat com fer de jardiners, preparant unes jardineres de plàstic reciclat per decorar. Les hem omplert de paper de seda com si fos terra i hem posat unes flors que tenen la forma de la nostra mà i estan enganxades a un pal. Evidentment, per fer les flors, primer vam fer de pintors i ens vam embrutar les mans amb pintura de diferents colors.

Un cop acabat aquest previ, ens hem posat mans a l’obra i hem fet de jardiners. Lo primer de tot, ha estat preparar la terra per trasplantar unes plantes aromàtiques que guarniran les nostres jardineres. La hem tocada amb les nostres mans i ens hem embrutat, perquè a diferència de la sorra de la platja, estava molt humida.

Desprès, les hem regat, per aconseguir que s’arrelin millor a la terra. I hem decidit que un cop a la setmana, sortirem a regar-les i a veure com vam creixent. Ja tenim un nou càrrec a fer!

Categoria:
Activitats