Fa olor de Carnaval!

Avui uns quants nois i noies del grup E1 hem anat al CIM a fer un taller de cuina conjunt amb un grup d’usuaris del CIM d’Aspace.

Ja tenim molt a prop la festa més divertida de l'any, el Carnaval, i per això hem fet un antifaç amb pasta de full! Es nota que tenim ganes que ja sigui Carnaval?

Aquesta vegada només hem pujat un grupet de 4 nois i els hi hem ensenyat als usuaris del CIM a fer un antifaç ben dolç, que no té res a envejar amb els de Venècia!

Cadascun de nosaltres hem escollit quin tipus de mascara volíem fer i com la volíem decorar. Alguns hem posat fideus de xocolata, altres hem posat estrelletes de colors, però el resultat ha estat el mateix. Han sortit fantàstiques!

Després, en tornar a l'escola, hem aprofitat i hem fet més antifaços amb la resta de companys i companyes.

Durant la visita al CIM hem pogut veure a antics companys, ens ha fet molta il·lusió poder parlar amb ells i que ens expliquessin totes les activitats que fan ara.


Al mes de març els hi tocarà als nois del CIM ensenyar-nos una recepta a nosaltres i aniran la resta de nois i noies que avui no han pogut anar-hi. Esperem amb moltes ganes la pròxima trobada!


Per veure com hem gaudit del taller us deixem unes fotografies i també us adjuntem la recepta per si us animeu a fer-la.

Categoria:
Activitats