EXPLOSIÓ!!!!

Els nens i nenes del B1 hem fet explotar un volcà!.

Aprofitant el tema del Carnaval que ens havia tocat, el foc, aquest mes, hem treballat d’una manera ben diferent: hem fet un experiment!.

La nostra comparsa anava del foc al voltant d’un volcà en erupció, i això hem creat, un volcà.

Ha estat un procés mooolt divertit i llarg perquè l’havíem de fer des de zero!. Però ens ho hem passat pipa. Després de buscar i mirar moltes imatges i vídeos del que pot passar amb el foc, vam veure que els volcans també en treien d’una manera ben especial. I això ha estat el que hem recreat aquests dies a l’aula.

Vam començar fent el volcà amb paper de diari, una botella d’aigua gran i venes de guix, quan vam tenir l’estructura feta, la vam pintar amb tons de color marró.... i per fi, ahir el vam fer explotar!. A dintre del volcà hi vam posar barrejats: bicarbonat, colorant de color vermell i sabó de rentar els plats. I la màgia va sorgir quan vam tirar el vinagre!. Va ser mooolt xulo veure com sortia la nostra lava, que era una lava cuqui, com diuen les senyos, perquè ens va sortir rosa...jijiji.... però va ser molt guai!.  Però sabeu què? Ens va agradar tant l’experiment, que després vam fer servir coca cola per fer el mateix, i també va sortir lava, però aquest cop verda.... una passada!. Mireu les fotos de tot el procés, mireu....

Categoria:
Activitats