Es temps de plantar pèsols, bròquils, cols…

Els nois del grup E1 ja hem fet la primera plantada d’aquest curs a l’hort a terra.

Durant el mes de setembre i principis del mes d’octubre hem treballat a l’hort fent tasques com: arrencar les males herbes i algunes plantes que se'ns havien assecat durant l’estiu,  preparar la terra airejant-la  i hem tirat compost per adobar-la.   

Un cop preparada la terra,  ha arribat  el moment de pensar quines són les verdures que podem plantar a la tardor, anar a comprar el planter i començar a plantar.

El passat divendres dia 25 d’octubre, hem fet la “PRIMERA PLANTADA” d’aquest curs. Entre tots hem plantat: enciams maravilla, enciams fulla de roure, bledes, cols, bròquils, coliflors, pèsols, apis i cebes. A l’hora de plantar els pèsols, els hi hem hagut de posar una canya perquè són plantes enfiladisses i necessiten que les lliguem a una canya per poder créixer.  

Ara que ja hem plantat, haurem d’anar veient com van creixent , les haurem de regar i cuidar-les,  arrencar les males herbes, controlar que no agafin malalties i esperar a fer la primera collita.  Esperem que abans de que acabi aquest primer trimestre ja podrem collir alguna de les verdures.

Categoria:
Escoles+sostenibles