Els nens i nenes de Parvulari anem de concert al Teatre Poliorama.

Aquest dimecres els nens i nenes de l’aula de Pollets i de l’aula de Marietes de Parvulari hem anat al concert de la Dàmaris Gelabert

Dimecres vam anar al Teatre Poliorama al concert de la Dàmaris Gelabert “La música és vida”. Ja feia uns quants dies que a la classe escoltàvem les seves cançons així que ja les coneixíem.

Quan vam arribar, els acomodadors ens van anar col·locant als nostres llocs i vam poder veure l’escenari preparat amb els instruments i amb tot d’objectes i imatges que ens recordaven les cançons que havíem anat escoltant a la classe. El teatre estava ple de nens d’altres escoles!

De sobte les llums es van apagar, es va fer el silenci i.....va començar a sonar la música i a entrar els músics i les dues cantants, la Dàmaris i la Laia, i va començar l’espectacle! Cada cop sortia una imatge que ens avançava quina cançó cantarien. Vam estar ballant i aplaudint tota l’estona, ens ho vam passar molt bé!

Quan el concert va acabar, vam tenir una última sorpresa: a fora, al hall, ens esperava la Dàmaris per fer-se una foto amb nosaltres! Ens va encantar saludar-la!

En definitiva, va ser un matí molt xulo i divertit!

Categoria:
Sortides